Wolf Worldwide Logo - Token
Edit Content

wolfworldwide.digital

LightSpeed Managed WordPress Hosting voor je Business

Managed WordPress Hosting

Een website beheren is niet eenvoudig. De aandacht van bezoekers vasthouden en de juiste inhoud op het juiste moment aanbieden kan een uitdaging zijn. Daarom gebruiken veel bedrijven blog software als marketing middel om potentiële klanten, klanten, verkopers, en partners aan te trekken. Als je een blog op je website hebt, kunnen mensen hem gemakkelijker vinden en toegang krijgen tot de nieuwste inhoud die je er plaatst. Je hoeft ook niet zo veel tijd te besteden aan het beheren van je blog of het maken van nieuwe inhoud – zoals posts met waardevolle informatie die bezoekers steeds weer willen lezen. Het runnen van een blog kost echter tijd en geduld. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor hun eigen blog niet te beheren, maar in plaats daarvan diensten van derden te gebruiken, zoals WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een hulpmiddel waarmee je een website kunt maken door HTML en WordPress’s te gebruiken WordPress zelf is een inhoudsbeheersysteem (CMS). Met WordPress kun je een website maken door HTML te gebruiken en het kan gebruikt worden als een inhoudsbeheersysteem (CMS). Het wordt gebruikt door miljoenen bedrijven, groot en klein, en is het toonaangevende CMS voor bloggen en publiceren. WordPress is een krachtig gereedschap dat gebruikt wordt om een website te maken. In feite gebruiken meer dan een derde van de top 10 miljoen websites in de wereld WordPress. Het mooie van WordPress is dat het gemakkelijk te leren is en door iedereen met heel eenvoudige computervaardigheden gebruikt kan worden. Iedereen kan WordPress gebruiken om een website te maken met zijn eigen unieke uitstraling.

 

Kies een provider voor je WordPress blog

Een blog runnen kost tijd en geduld. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor hun eigen blogs niet te runnen, maar in plaats daarvan diensten van derden zoals WordPress te gebruiken. Als je een blog op je website hebt, is het voor mensen gemakkelijker om hem te vinden en toegang te krijgen tot de nieuwste inhoud die je er plaatst. Je hoeft ook niet zo veel tijd te besteden aan het beheren van je blog of het maken van nieuwe inhoud – zoals posts met waardevolle informatie die bezoekers steeds weer willen lezen. Het runnen van een blog kost echter tijd en geduld. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor hun eigen blog niet te beheren, maar in plaats daarvan diensten van derden zoals WordPress te gebruiken. Als je een blog op je website hebt, is het voor mensen gemakkelijker om hem te vinden en toegang te krijgen tot de nieuwste inhoud die je er plaatst. Je hoeft ook niet zo veel tijd te besteden aan het beheren van je blog of het maken van nieuwe inhoud – zoals berichten met waardevolle informatie die bezoekers steeds weer willen lezen.

 

Premium WP Hosting klant worden

Om je WordPress blog op ons volledig beheerde cloud hosting platform te beginnen, moet je je eerst aanmelden voor een account. Je hosting plan wordt geleverd met een gratis domeinnaam die je voor je blog kunt gebruiken. Vervolgens moet je een domeinnaam voor je blog kiezen. Onthoud dat je domeinnaam is wat mensen zullen intikken om je site te openen. Als je klaar bent, meld je je aan voor een account en volg je de onderstaande stappen om je WordPress blog aan de praat te krijgen.

 

Voordelen van WP Hosting

Snel, veilig cloud hosting platform 

Ons volledig beheerde WordPress hosting platform maakt het gemakkelijk om je WordPress blog op te zetten met de beste beveiligingsfuncties die er zijn.

Onbeperkte opslagruimte

Je blogberichten en afbeeldingen worden veilig opgeslagen op onze cloud servers met onbeperkte opslagruimte, zodat je je kunt concentreren op het maken van inhoud zonder je zorgen te maken over het vollopen van je harde schijf.

Onbeperkte bandbreedte

Met onbeperkte bandbreedte kun je zo vaak als je wilt inhoud publiceren zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je maandelijkse bandbreedtelimieten worden overschreden.

100% uptime

Je WordPress site zal 99.95% van de tijd beschikbaar zijn, met 24/7 klantenondersteuning als er iets mis gaat.

 

WordPress installeren op ons cloud hosting platform

Als je je aanmeldt voor ons cloud hosting plan, is je WordPress installatie al opgezet. Je hoeft alleen maar 3 eenvoudige stappen te volgen om je WordPress blog aan de praat te krijgen. Kies eerst een plan dat bij je beoogde gebruik past. Als je je budget en je behoeften kent, kun je een plan kiezen dat het beste bij je past. Ten tweede, kies je plan. Op de details pagina van het hosting plan vind je alle informatie die je nodig hebt om het juiste hosting plan voor je behoeften te kiezen. Als je je plan gekozen hebt, ben je klaar om te beginnen. Ten derde volg je de WordPress gids op het scherm om WordPress op je cloud server te installeren. We lopen met je door elke stap van het installatieproces. Tijdens het installatieproces zullen we: Maak je WordPress blog aan.

 

Stap 4: Creëer en publiceer nieuwe inhoud op je website

Zodra je WordPress blog op onze cloud server is geïnstalleerd, kun je nieuwe inhoud op je site publiceren. Om nieuwe inhoud te publiceren kun je een willekeurig tekstverwerkingsprogramma gebruiken en je inhoud als een .html bestand publiceren. WordPress, daarentegen, is een inhoudsbeheersysteem (CMS). Je kunt er je tekst mee opmaken, afbeeldingen toevoegen, en je bericht uitbouwen tot een mooie, functionele website. Met WordPress kun je posts, pagina’s maken, en zelfs je eigen aangepaste thema’s maken.

 

Stap 5: Laat je blog groeien en trek nieuwe lezers aan

Om je blog te laten groeien en nieuwe lezers aan te trekken, kun je een van deze strategieën gebruiken: 

Schrijf relevante en waardevolle inhoud 

Je kunt onze blog post builder gebruiken om nieuwe inhoud voor je blog te maken, of je kunt je eigen posts schrijven. De beste manier om je blog te laten groeien is door waardevolle inhoud met je lezers te delen. Lezers zullen je berichten waarderen en je als een autoriteit beschouwen als ze hulp nodig hebben bij een probleem waar ze mee zitten.

Promoot je blog met behulp van sociale media

Je kunt verschillende socialemediaplatforms gebruiken om je blogberichten te promoten. Je kunt bijvoorbeeld je berichten delen op Twitter, Facebook, Google+ en andere socialemediaplatforms. Je kunt je berichten ook delen op forums en commentaarsecties in online gemeenschappen om het verkeer naar je blog te vergroten. 

Maak een opvallende blog lay-out

Je blog lay-out zal nieuwe lezers aantrekken en je blog helpen groeien. Je kunt afbeeldingen en andere media in je lay-out gebruiken om nieuwe lezers aan te trekken. Je kunt ook je blog lay-out veranderen om na verloop van tijd nieuwe functies toe te voegen, zoals een kopafbeelding of kleurenschema.

 

Conclusie

Een blog beginnen op je website kan een geweldige manier zijn om contact te maken met je publiek en nieuwe klanten te winnen. Het runnen van een blog vergt echter tijd en geduld. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor geen eigen blogs te runnen maar in plaats daarvan diensten van derden zoals WordPress te gebruiken. Als je een blog op je website hebt, is het voor mensen gemakkelijker om hem te vinden en toegang te krijgen tot de nieuwste inhoud die je er plaatst. 

Je hoeft ook niet zo veel tijd te besteden aan het beheren van je blog of het maken van nieuwe inhoud – zoals berichten met waardevolle informatie die bezoekers steeds weer willen lezen. Om je blog te laten groeien en nieuwe lezers aan te trekken, kun je een van deze strategieën gebruiken: Schrijf relevante en waardevolle inhoud Promoot je blog met behulp van sociale media Maak een opvallende blog lay-out.

David De Wolf

David De Wolf

Digital Marketing Expert | Translator | Storyteller

Tags :

2 Responses

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Volg ons via Sociale Media

En wees er als eerste bij voor onze wekelijkse freebies!
like
Facebook
Twitter
LinkedIn