Wolf Worldwide Logo - Token
Edit Content

wolfworldwide.digital

7 Beste Live Chat Plugins voor WordPress: Een uitgebreide lijst

Beste Live Chat Plugins

Live chat plugins zijn een van de meest effectieve manieren om met je website bezoekers in contact te komen. Wie wil immers eens in de paar dagen op je site kijken? Met een chatfunctie kun je zorgen dat ze terug blijven komen met vragen over hun bestelling, verzendgegevens, of iets anders waar ze hulp bij nodig hebben. In dit artikel bespreken we de verschillende live chat plugins die voor WordPress beschikbaar zijn en die het beste werken bij verschillende soorten websites. Of je nu een blog beheert of een aanwezigheid in de sociale media zoals Facebook of Twitter, de kans is groot dat deze plug-ins goed bij je website werken. Live chat plug-ins variëren van gratis tot premium; er zijn ook betaalde opties, afhankelijk van hoeveel functies en mogelijkheden je er in wilt hebben. Lees verder om meer te leren en te zien welke live chat plugin het beste werkt voor jouw behoeften!

live chat plugin

Wat zijn Live Chat Plugins?

Live chat is een functie waarmee via een geautomatiseerde chat-interface met de bezoekers van je website gecommuniceerd kan worden. Dit is niet te verwarren met een FAQ pagina, een online formulier, of een contactformulier. Als een gebruiker een live chat sessie op je website begint, ziet hij een optie om een gesprek met de bezoeker te voeren. Met live chat kun je 24/7 met je klanten communiceren. Met een live chat functie kun je vragen beantwoorden, voorraadniveaus controleren, of advies geven zonder je zorgen te maken over gemiste e-mailcorrespondenties – en niet te vergeten je bezoekers betrokken houden. Overweeg bij het plannen van de lay-out van je website een live chat functie op te nemen voor het gemak van je bezoekers. Zo kunnen ze gemakkelijk vragen stellen over hun bestelling, verzendingsinformatie, of hulp krijgen bij andere problemen.

WordPress Live Chat Plugins

Surfchat

Deze gratis plugin laat je live chat op je WordPress site opnemen. Het komt met een mooi ontwerp dat mooi staat op elk blog WordPress thema. Met de Surfchat plugin kun je een live chatroom met meerdere mensen maken. Alle bezoekers kunnen de chatroom zien en kunnen kiezen of ze hun bericht in de chatroom willen invoeren.

WeChat

WeChat is een van de populairste live chat diensten die tegenwoordig beschikbaar zijn, vooral in Azië dan. Het is beschikbaar voor een breed scala aan websites en apps, en het is gratis te gebruiken. Met de WeChat plugin kun je een live chatroom op je website of app instellen.

Zenchat

Zenchat is een WordPress live chat plugin waarmee je een volledig uitgeruste chatroom op je website kunt maken. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatroom aanpassen met Zenchat’s drag-and-drop bouwer. Zenchat ondersteunt ook videogesprekken en spraakoproepen voor je website bezoekers. De chatroom is toegankelijk via een webbrowser of een mobiele app. Als je de mobiele app gebruikt, ziet een bezoeker je live chatroom en kan hij een bericht invoeren. De bezoeker kan je chatroom ook vanuit de app zien. Als je de webbrowser gebruikt, ziet de bezoeker een stream van de chatroom. De bezoeker kan een bericht typen en de chatroom wordt afgeleverd op je server. De bezoeker kan ook zijn eigen chatberichten zien in de webbrowser.

Chat392

Chat 392 is een WordPress live chat plugin waarmee je live ondersteuning kunt bieden aan je klanten via je WordPress website. Je kunt meertalige ondersteuning gebruiken om je bezoekers te betrekken en ze zich welkom te laten voelen op je site. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatruimte aanpassen met chat 392’s drag-and-drop bouwer. Als je geen chatroom op je WordPress site wilt gebruiken, kun je in plaats daarvan een geautomatiseerde e-mail met ondersteuningsinformatie sturen of een inhoudsrijke blog post gebruiken. Je kunt ook FAQ’s en hulp artikelen op je site zetten. Met Chat 392 kun je meerdere chatrooms op je site maken. Elke kamer heeft zijn eigen gebruikerslimieten en is alleen toegankelijk voor diegenen die de overeenkomstige URL invoeren. Je kunt ook verschillende kamers maken voor verschillende onderwerpen en verschillende taalondersteuning gebruiken om je bezoekers op verschillende manieren te betrekken. Je kunt ook plannen dat de chatroom op bepaalde tijden toegankelijk is.

ChatMEND

ChatMEND is een WordPress live chat plugin waarmee je een volledig uitgeruste chatroom op je WordPress site kunt maken. Je kunt het uiterlijk van de chatroom aanpassen met ChatMEND’s drag-and-drop bouwer. ChatMEND ondersteunt ook videogesprekken en spraakoproepen voor je website bezoekers. De chatroom is toegankelijk via een webbrowser of een mobiele app. Als je de mobiele app gebruikt, ziet een bezoeker je live chatroom en kan hij een bericht invoeren. De bezoeker kan zijn chatberichten ook in de webbrowser zien. ChatMEND bevat een ingebouwd chat marketing platform. Je kunt producten en diensten op je site promoten met behulp van chat marketing. Je kunt chat marketing ook gebruiken om kortingscodes, sweepstakes, en weggeefacties te versturen. Met chat marketing kun je gratis producten en diensten maken en die op je site verkopen. Je kunt chatmarketing ook gebruiken om inhoud van hoge kwaliteit te maken die je bezoekers graag willen lezen. Je kunt chatmarketing ook gebruiken om met je bezoekers in gesprek te gaan. Je kunt ze vragen stellen, advies geven, of om hun feedback vragen.

WhatsApp live chat plugin

 

Download de GRATIS WhatsApp Plugin voor WordPress

Pretty Easy Chat

Pretty Easy Chat is een van de WordPress live chat plugins waarmee je een volledig uitgeruste chatroom op je WordPress site kunt maken. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatruimte aanpassen met behulp van Pretty Easy Chat’s drag-and-drop bouwer. Je kunt Pretty Easy Chat ook gebruiken om live polls en vragen en antwoorden voor je site te maken. Je kunt meerdere chatrooms op je site maken en ze alleen toegankelijk maken voor wie de overeenkomstige URL invoert. Je kunt ook verschillende kamers maken voor verschillende onderwerpen en verschillende taalondersteuning gebruiken om je bezoekers op verschillende manieren te betrekken. Je kunt ook plannen dat de chatroom op bepaalde tijden toegankelijk is. Met Pretty Easy Chat kun je contact maken met je bezoekers via push meldingen. Dit betekent dat wanneer er nieuwe berichten in je chatroom binnenkomen, je meldingen op je telefoon ontvangt. Je kunt ook de instellingen voor meldingen aanpassen, zodat je niets mist.

Ninja Chat

Ninja Chat is een andere in de lijst van WordPress live chat plugins waarmee je een volledig uitgeruste chatroom op je WordPress site kunt maken. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatruimte aanpassen met behulp van Ninja Chat’s drag-and-drop bouwer. Je kunt meerdere chatrooms op je site aanmaken en ze alleen beschikbaar maken voor wie de overeenkomstige URL invoert. De chatroom is toegankelijk via een web browser of een mobiele app. Als je de mobiele app gebruikt, ziet een bezoeker je live chatroom en kan hij een bericht invoeren. De bezoeker kan zijn chatberichten ook in de webbrowser zien. Ninja Chat biedt mogelijkheden voor teamcommunicatie. Dit betekent dat je verschillende rollen in je bedrijf aan verschillende gebruikers kunt toewijzen, zodat ze verschillende taken kunnen beheren. Je kunt bijvoorbeeld een gebruiker toegang geven om nieuwe chats te maken terwijl een andere de chats kan modereren. Je kunt ook aangepaste rollen maken en die aan gebruikers toekennen.

Uprise Software Technologies, LLC. – UpriseAPI

Uprise API is een WordPress live chat plugin waarmee je een volledig verzorgde chatroom op je WordPress site kunt maken. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatroom aanpassen met Uprise API’s drag-and-drop bouwer. Je kunt meerdere chatrooms op je site aanmaken en ze alleen beschikbaar maken voor wie de bijbehorende URL invoert. De chatroom is toegankelijk via een web browser of een mobiele app. Als je de mobiele app gebruikt, ziet een bezoeker je live chatroom en kan hij een bericht invoeren. De bezoeker kan zijn chatberichten ook in de webbrowser zien. Met de Uprise API kun je onbeperkt chatrooms op je site maken. Je kunt ook verschillende kamers maken voor verschillende onderwerpen en verschillende taalondersteuning gebruiken om je bezoekers op verschillende manieren te betrekken. Je kunt ook plannen dat de chatroom op bepaalde tijden toegankelijk is.

SumoMe

SumoMe is een WordPress live chat plugin waarmee je een volledig gevulde chatroom op je WordPress site kunt maken. Je kunt het uiterlijk en de sfeer van de chatroom aanpassen met SumoMe’s drag-and-drop bouwer. Je kunt meerdere chatrooms op je site aanmaken en ze alleen beschikbaar maken voor wie de overeenkomstige URL invoert. De chatroom is toegankelijk via een webbrowser of een mobiele app. Als je de mobiele app gebruikt, ziet een bezoeker je live chatroom en kan hij een bericht invoeren. De bezoeker kan zijn chatberichten ook in de webbrowser zien. SumoMe biedt mobiel-vriendelijke chatschermen die er op smartphones goed uitzien. Je kunt ook SumoMe’s click-to-join chatfunctie gebruiken, zodat je bezoekers alleen maar op de chatknop hoeven te klikken om aan je chatroom deel te nemen.

Tot Slot

Live chat is een geweldige manier om je klanten betrokken te houden. Met deze beste live chat WordPress plugins kun je de bal aan het rollen brengen en uit de eerste hand met leads in gesprek gaan.

Als je een WhatsApp plugin zoekt, ga dan je gang en download hem HIER. (Als je er een commerciële licentie voor nodig hebt, stuur me dan gewoon je bedrijfsnaam, en ik geef je een levenslange licentie van het huis!

Facebook
Twitter
LinkedIn
David De Wolf

David De Wolf

Digital Marketing Expert | Translator | Storyteller

Tags :

Volg ons via Sociale Media

En wees er als eerste bij voor onze wekelijkse freebies!
like
Facebook
Twitter
LinkedIn